Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vidder, älskar dem!

Skrivet Inga etiketter 0

Att ha en sån här utsikt, det borde vara varje människas rättighet!

Tänk att sitta på toa och istället för att köra några Wordfeud spel eller läsa en tidning bara kunna drömma sig bort i utsikten.

Alltså jag älskar Vimle och vi har härlig utsikt över vidder oxå, men den hör hemma os Per och Petra slår det mesta! Nu kunde jag ju inte sitta där så länge som jag skulle vilja, var ju gäst och blev bjuden på god mat och mycket trevligt sällskap.

I mitt nästa liv, eller nästa hem, om vi nån gång lämnar Vimle så vidder ett krav! Ingen skog, inga älgar, inga myggor, inga blinningar.

Jag vill ha vidder, blåst, rymd och utrymme för fria tankar. Sen skulle jag inte tacka nej till en 25m pool med tillhörande poolpojke (som lagar mat när han inte städar poolen)…

Vad har du för kriterier för ditt eventuella nästa boende?

2 kommentarer
 • Kristina Svensson
  9 september, 2012

  Grävskopefritt :-)

 • Mrs Moet
  9 september, 2012

  Det var verkligen en fantastiskt utsikt måste jag säga.
  Min enda önskan just nu är att bo lite mindre. Har insett att det finns nackdelar med så stort som vi har det, för herregud så mycket det är att städa. Kikade på en liten 3:a idag och vissa kan nog tycka att den blir lite liten för mig och tjejerna men jag tänkte enbart på att det skulle bli så lite städning. Man borde vara klar på en kvart!

  Kram Åsa