Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Torsten har flyttat in i stian samt sovrumsrenovering

Skrivet Inga etiketter 0

Japp, igår ägnade jag hela dagen åt att fixa i ordning Torstens riktiga box, jag stängslade upp en ny hage till honom, alldeles intill de andra pluttarna. Jag grävde en stor gyttjepöl till honom i hopp om att han i denna värmen som nu kommit är mer intresserad och trygg för att kunna svalka sig och skydda sin ömtåliga hud genom att bada i gyttja. I förrgår snickrade jag och David ihop ett litet provisoriskt sommarhus till honom, eftersom han inte kan gå in om det börjar regna el. blir kallt. Men nu har han ett eget litet ”växthus” att bo i på dagarna om han inte vill vara ute. Så här ser det ut nu!

Inser oxå att jag inte har uppdaterat er med det senaste i vårt sovrumsprojekt. Golvplattan är gjuten och har stått för att torka i över en månad. Nu är taket isolerat och även den lilla snutten som går ner på väggen där vi ska ha en ljusramp. Sovrummet är lägst i prioritet nu när det är sommar, men ibland får han lust och då rasslar det till!

  

6 kommentarer
 • CCC
  24 juli, 2008

  Härligt de har det, dina grisar! Men inte kan man vara inne och renovera i detta fina väder?! Ikväll ska jag på Digiloo! Ska bli roglit. Kram och ha en bra torsdag – imorgon ses vi =)

 • styggalillaloppan
  24 juli, 2008

  visst är det underbart njutarväder – i värsta fall får du gnugga in Torsten i zinkpasta – är inte det total solblockerare ??

  Kramar och vi rings vid i kväll….

 • huga
  24 juli, 2008

  oj så soligt o skönt de har det! javisst måste man ta o renovera lite när andan faller på! särskilt sovrummet ;)

 • annette
  24 juli, 2008

  Så fint Torsten får det, men oj vad Du grävt och jobbat hårt, men vad gör man inte för sina älskade djur.

  Härligt att se!

  Kram //annette

 • Lotta
  25 juli, 2008

  Så fina inhägnanden till grisarna du gjort. Sovrummet? var då? förstod inte riktigt var?
  //Kramis Lotta

 • Anna
  25 juli, 2008

  CCC – tack för en härlig dag! Förresten, han är inte inne och renoverar när det är så gott väder, men jag kom på att jag glömt visa er det han gjort när det var sämre väder ;)
  Loppan – kanske zinkpasta funkar, men det gör helosan spensalva med ;) Fast idag har vi ju tillsammans sett honom i gyttjebadet, vilket nog är det bästa skyddet.
  Huga – hihi, mjo, men gubben min får man sätta bromsmotor på ibland för han tycker det är så kul att renovera
  Annette – precis så är det, vad gör man inte!?
  Lotta – det är vårt sovrum. Klicka på kategori inredning så kan du läsa vad som hänt.