Snart högskolestudent!

Jag kom in! Jösses.. jag vet inte hur det fungerar, har aldrig varit i högskoleläge förut. Bildserien har jag lånat från Borås högskolas hemsida.

I höstas sökte jag in på en fristående kurs (jag ska alltså inte studera på heltid, utan en kväll i veckan), blev lockad av Borås högskolas reklam som kom hem i brevlådan. Igår fick jag besked att jag är antagen i första antagningen. Vet inte hur det fungerar heller.. kan de slänga ut mig i nästa antagning?

Designa din egna webbsida – heter kursen i alla fall. Handlar mest om html-koder och css. Men det ska bli väldigt intressant. Jag har ju gjort en del hemsidor, men jag vill verkligen utvecka det. Vill göra enkla och stilrena hemsidor!

Några exempel på sidor jag gjort, självlärd innan ovan utbildn.:

http://www.minigrisen.com/
http://www.minigrisarna.se/

3 reaktioner till “Snart högskolestudent!”

  1. WAOW! GRATTIS!! Jag vet absolut ingenting om skolor heller..! En sån utbildning borde ju vara kul att gå! Kanske nåt för mej…jag skulle bara vilja ha bloggen lite mer julröd just nu hur gör man då?!
    Lycka till kram!

  2. GRATTIS! Och grattis till mig som hittat en expert på hemsidor.
    Kan du inte fundera lite till på min lyckta? :) Det lustiga är att bilden finns inte med i html-koden?! Hur kan det vara så här?
    Ha en härlig lördag!

Kommentarer inaktiverade.