Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ser ni personen i stenen?

Spenderade några timmar utmed kusten i lördags när vi gjorde en liten utflykt. Och när jag kommer hem ser jag personen i stenen! Ser du också det på bilden på ovanför?

Hur följer man upp ett inlägg med 2500 visningar på två dagar? Känner stor ödmjukhet för det stora intresset. Varmaste tack! Tänkte jag liksom fortsätter vara. Bara. Och då blev det visst ett inlägg om en sten.

Tränar på att använda kamerans olika funktioner och att hitta rätt motiv är både roligt och utvecklande. På den här lilla stranden vi hittade i Åsa var det väldigt lite människor så jag kunde fota rätt intensivt utan att riskera att få med personer på bild.

Visst är det härligt med det digitala fotandet, det finns inga begränsningar utan det är bara att skjuta av den ena bilden efter den andra och sedan slänga de som inte blev bra. Älskar verkligen digital fotografering!

utflykt-till-kusten-asa

Fågeln kom med på bild!

utflykt-till-kusten-asa

Man blir brunare om man sitter i vattnet har de hört.

utflykt-till-kusten-asa

Ingen utflykt utan glass. Detta är favoritglassen dessutom!

utflykt-till-kusten-asa

8 kommentarer
 • Junitjej
  5 juli, 2017

  Vilken trevlig blogg du har! Fortsätt så!

  • webbtanten
   5 juli, 2017

   Men tack! Vad snällt att du säger det!

 • Trött eller dålig fantasi men idag ser jag ingen gubbe i stenen.

  • webbtanten
   5 juli, 2017

   Vi ser alla olika så klart! I det ljusa området längst ner på stenen så ser jag en bakdel, och i det mörkare partiet ovanför ser jag rygg, armar och kanske ett huvudet.. :)

 • Agneta Lind
  5 juli, 2017

  Nej, jag ser ingen människa i stenen men gillar också att hitta sammanhang i oregelbundna mönster. Skönt att låta fantasin få utspel. Fina bilder.

  • webbtanten
   5 juli, 2017

   Kul och intressant att något som är så tydligt för mig kan vara så otydligt för andra. Precis som allt annat här i livet. I det ljusa området längst ner på stenen så ser jag en bakdel, och i det mörkare partiet ovanför ser jag rygg, armar och kanske ett huvud :)

 • AngelicasVärld
  7 juli, 2017

  Jag ser ett ansikte i stenen…på vänster sida! Tycker du tar fantastiska bilder!!

  • webbtanten
   7 juli, 2017

   Härligt! Alla verkar se olika och ingen ser det jag ser. Se tidigare kommentarsvar där jag beskrivit vad jag ser.