Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nu har det börjat!

Skrivet Inga etiketter 0

Fast idag är jag väldigt besviken, för dagens planering gick käpprakt åt fanders! 12 cm snö har kommit i natt! Istället för att börja skyffla in stenmjölet i växthuset och fixa i ordning lite mer av de grushögarna som ligger runt omkring så blir det att inventera och sortera profiler och skruva fast brädorna uppe på ”muren” som vi sedan ska fästa växthuset på. Men det är ändå arbete som måste göras, även om det inte var det jag planerat.

Nu har jag även sått mina chiliplantor, sex olika sorter har jag fått ner i jorden! Tack svärmor för att du tänker på mig!

1 kommentar
  • lottaspyssel
    15 februari, 2009

    Planera är överskattat har jag börjat tänka för det blir ju ändå väldigt sällan så som man planerade! Chili vad spännande och så många olika sorter, det är ju så läckert med denna frukt, dels att bara titta på den för att den är vacker och dessutom är den god!
    Kramar L