Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nu händer det grejer!

Skrivet Inga etiketter 0

Jag hittade käcka vagnar i rostfritt på Blocket! Att de såldes i Alingsås gjorde ju inte saken sämre, eftersom Roger passerar där varje måndag när han åker till Gbg. 200,-/st betalade jag för dessa kanonbra vagnar. Perfekta för växthuset! Jag köpte två så klart! Att det är hjul på kanske blir dumt i gruset, men då får man väl montera av dem. Det känns inte som ett stort problem!

(Bilden är från blocket-annonsen)

Idag kördes även alla växthusprofiler iväg till ytbehandlaren!

På onsdag kommer grävmaskinen för att börja gräva ut för grunden! Jag måste springa ut i morgon och ta ett kort på hur det ser ut idag, där växthuset ska stå! Före och efterbilder är alltid roligt!

1 kommentar
 • Gun-May Romar
  31 mars, 2009

  Hej!
  Jag har också ett likadant växthus som står på gårdsplanen omonterat än så länge. Vill också få mitt målat.
  Är det ett måleri som målar ditt växthus.? Hur mycket kostar det att få det gjort? Jag har funderat på att göra det själv och skrev till Beckers för instruktioner. Det verkar vara väldigt mycket jobb.

  Vänliga hälsningar
  Gun-May