Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nu är dörren på plats!

Det saknas en bräda över dörren, men annars är den klar! Visst blev det fint!

Dessutom är det ju praktiskt för det lilla sidoljuset till vänster om dörren är öppningsbart, så när jag ska in med skottkärran så kan jag öppna den med och sätta fast den i en stormhake! Han är så bäst min kära make!

9 kommentarer
 • BrittMarie
  19 april, 2009

  Nu har jag hittat din andra blogg också :) Vilket jättestort växthus du har. Där kan du ju odla till försäljning, och samtidigt ha plats till läs- och fikahörna.. Ska bli spännande att se hur det blir när det är klart
  Kram

 • margareta
  19 april, 2009

  Härligt ANNA, vad fint det blev, så otroligt vackert. Hur många grader har du nu? Oj, vad det ska växa! Här kallt o lite dragit i mitt;) fast jag har varit där idag och blundat o då blev det strax mycket varmare. Ha det riktigt bra, Kram/IMK

 • katarina Andersson
  20 april, 2009

  Hej du, vilket fint växthus du får, hur många fönster i taket är öppningsbara på ditt hus, jag har två på mitt som år 12 kvadratmeter. Ska du odla tomater i hinkar eller ska du ha odlingsbäddar? Kram Katarina.

 • Anna
  20 april, 2009

  BM – välkommen även hit! Jo en viss försäljning blir det nog.
  Margareta – tack vännen! Just nu är det 17 grader där, var precis ute och tog av täckena från växterna. Kl. är 8 på morgonen
  Katarina – tack! det är 4 st som jag ska ha automatiska öppnare på, jag odlar bara i krukor och hinkar, har grusgolv.

 • Wow! Vilket fint växthus! Har ni byggt det själva från grunden eller är det ”byggsats”? Det ser hur stort ut som helst.

 • malin
  20 april, 2009

  ÅH Vad det blir fint !!!

 • Anna
  20 april, 2009

  Åsagåsa – tack! det är ett Bredegårdens 40 kvm i galvaniserat stål som jag pulverlackat, fast vi ville ha en riktigt trädörr så vi satte inte in skjutdörren
  Malin – tack!

 • Knytt
  26 april, 2009

  Ditt växthus blir ju underbart, klart avundsjuk på ditt utrymme! =)

  Tack för dina kommentarer i min blogg, lägger till dig i min läslista!

 • Maria
  26 april, 2009

  Åh så fint det blir!