Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mycket billig plastikoperation utföres!

Skrivet Inga etiketter 0

Nu har jag kommit till avsnittet om ansikts- & kroppsretusch i bildbehandling. Det här var stört roligt! Jag menar om det var kul innan så är det inget mot vad det här är.. även om det inte är något jag kommer att använda direkt, så var det kul att se vilken enorm kapacitet det här programmet har!

Så.. modellen i det här inlägget heter Andreas och originalbilden är tagen i lördagsnatt, efter ett antal glas rött vin. Retuschen är extrem, för jag ville testa möjligheterna ordentligt.

Någon som är intresserad av t.ex. fettsugning? För det kan jag oxå göra!

Kan ni se vad jag gjort?


9 kommentarer
 • Tabergstösen
  28 oktober, 2008

  Gu så roligt! Skulle gärna också gå en sån där kurs nån gång, själv ”pudrar” jag mest mina arbetskamrater lite då och då när jag fotat dem till vår hemsida ;-) Ja du, hela han är liksom tillskärpt, jag tror du har gjort en Michael Jackson med näsan, han ser lite smalare ut (hakan!!) och pannan är slät. Undrar om du inte lyft ögonbrynen också? Ögonen är iaf klarare och blåare! Åh så skoj du måste ha, Anna!
  Kram på dej!

 • StyggaLillaLoppan
  29 oktober, 2008

  risoni är en pasta sort som ser ut som ris – gott ! testa !

  ha en bra dag/nina

 • Cornelias Cottage
  29 oktober, 2008

  Kan tro att det är jätteroligt! Mycket bra gjort, det du gjort!

  Kram!

 • Bitte
  29 oktober, 2008

  Snyggt jobbat.
  När kan man få komma?? Skulle behöva bli av med lite hängande!!!

  kram Bitte

 • Erica
  29 oktober, 2008

  Ha ha – det är sådär de har gjort på Expressen också. Egentligen har jag inte gått ner ett gram :-) skoj!

 • Uffematten
  29 oktober, 2008

  Jatack!!! Skulle behöva bli av med ett antal kilo ;-)!

  Du har något att hämta hos mig!

  Kramen!!!

 • Eva-Lena
  29 oktober, 2008

  Åhh vad stilig han blev med sin ”fettsugna” Haka ögon mm
  Nu får du fixa mina kort igen*SKRATT*
  Kram från systeryster från ett kallt Uppsala bara 2,7 grader

 • Sanna
  30 oktober, 2008

  Coolt!
  Du får gärna mixtra med mina bilder om du vill, anytime;)

 • Anna
  31 oktober, 2008

  Tack för alla fina kommentarer!