los angeles workation

Hjälp! Vi åker till Los Angeles och jag har inga förväntningar!

På lördag flyger vi till Los Angeles. En resa som varit planerat väldigt länge och jag inser att jag inte har några förväntningar eller pirr i magen. Alls. Resan kunde lika gärna vara till Borås. Hjälp!

Resan är en kombination av semester och arbete. Work + vacation = workation och Los Angeles känns som en perfekt stad för det. Men…

Var är det rosa skimret?

Alla resor vi gjort har alltid inneburit att jag planerat en massa. Jag har byggt upp en förväntan och sett fram emot att få komma iväg. Jag har lagt ett rosa skimmer över tidsperioden som resan sker. Men inte denna gången.

Ärligt talat har jag inga förväntningar alls. Jag har inte kollat upp vad vi ska göra. Var serveras det mat som jag kan äta. Var kan jag sitta och jobba när Roger är iväg på sina jobbuppdrag? Jag har verkligen noll koll.

Roger har bokat hotellen, vi ska bo på två olika – ett när vi ska försöka ha lite semester och ett annat när vi ska jobba. När vi jobbar bor vi i Long Beach, för där ligger fabriken som Roger ska besöka. Det andra hotellet ligger nånstans nära Beverly Hills.

Det kommer vara sommarvärme så behöver packa kläder för det. Och så vet jag att flygresan är jättelång… jag måste ladda telefonen med alla sommarprat jag missat.

Självklart har jag koll på Beverly Hills & Hollywood, ser ju mycket film och jag har ju sett Beverly Hills TV-serien med Brandon, Brenda, Kelly och Dylan också ;)

Det är typ det jag vet!

Jag behöver ert pepp för Los Angeles!

Det är troligen allt annat som händer i våra liv just nu, med försäljning av lägenhet & prylar samt planeringen inför flytten in i husbilen, som ställer till det med mina förväntningar på den här resan. Jag har liksom fullt fokus på det! Dessutom känner jag ärligt talat en viss avsmak mot USA just nu…

Därför skulle jag bli jätteglad om du vill bidra med alla dina tips om Los Angeles! Vad ska vi göra? Var ska vi äta? Vad får vi inte missa? Peppa mig!

Har du inte heller varit i Los Angeles tidigare? Kanske du ändå har samlat på dig en hög med ”to-do” eller ”to-see” – dela gärna med dig!

Med er hjälp ska jag nog lyckas hitta inspirationen och faktiskt se fram emot en resa till sol & värme med nya vyer och upplevelser! Tack på förhand!

11 reaktioner till “Hjälp! Vi åker till Los Angeles och jag har inga förväntningar!”

 1. Fasen vad härligt det låter! Nu har jag ju inte varit i LA men jag vet i tillräckligt för att säga att du kommer inte ha problem med kosten. Är det några som vet hur man serverar paleo, raw, low-carb, clean osv. så är det LA. Dock inte så billigt kanske…

  1. Phew! Vad bra, då kan jag slappna av! Nä, misstänker inget är direkt billigt i LA. Tack!

 2. Alltså, så mycket som väcks i mig. T ex har jag själv åkt till just LA en gång (för en kurs) utan nga direkta förväntningar, vilket jag tyckte var oerhört härligt och öppnande.
  Dessutom så vill jag tipsa om finaste reston, (utan att vara fine dining för det är det inte, bara riktigt gott!), Tender Greens, som finns på flera ställen i LA, jag hängde på stället i Santa Monica:
  https://herothecoach.com/2014/01/25/tender-greens-x-5/

  Jag bloggade om deras tavlor och det snappades upp av tender Greens så jag gästbloggade på deras sida med nga av mina reflektioner dessutom:
  https://herothecoach.com/2014/03/08/set-your-ideas-free/

  Att gå långa promenader längs stränderna vid Venice Beach och Santa Monica rekommenderas – oerhört vackert och fint.

  1. Åh tack för fint restotips! Ja gåskorna packas med och vi är inställda på att promenera mycket, det gillar vi skarpt. Kanske vi rent av lägger oss på stranden en stund :)

Kommentarer inaktiverade.