Lite uppdateringar på bloggen

Denna blogg ligger mest stilla och orörd. Har en del besökare men nya inlägg blir det inte så många.

En sammanställning över läget i livet kan du läsa på sidan Just Nu, men även den är jag dessvärre dålig på att uppdatera. Så ett samlat grepp blev det gjort idag!

Nytt tema på bloggen

Jag skulle gå in och uppdatera sidan Just Nu med lite nytt och kunde inte spara, kunde inte scrolla, det var helt enkelt en massa buggar på sajten. Uppdaterade temat som genomgått stora förändringar och det krävdes en del handpåläggning för att få allt okej. Så jag slängde ut temat istället och aktiverade WordPress egna TwentyFiftheen. Inga specialare mer än det jag kan göra i anpassaren. Eftersom bloggen inte är särskilt aktiv så känns det inte viktigt att göra mer. Hoppas du ändå hittar det du söker!

Andra bloggar

Eftersom jag älskar att blogga så gör jag det någon annanstans. Har två andra bloggar boihusbil.se där innehållet fokuserar på livsstilen att på bo på heltid en husbil samt tinyhouseportugal.se som handlar om vårt projekt att hitta mark i Portugal för att på sikt bygga oss en fast plats där. Båda dessa bloggar är länkade i sidofältet ifall du vill hänga med där.

Just nu

Uppdaterade innehållet på sidan Just Nu.

Nya bilder kommer

Jag kommer byta ut lite bilder, eftersom vi imorgon byter husbilen mot en mindre husbil, en plåtis/van, så vill jag ju visa rätt hus på hjul. Men vill personifiera hemmet först – men det kommer alltså.

Har lagt en påminnelse i mitt projekthanteringsprogram så jag inte glömmer bort den här bloggen.

Bilden är från när vi var på Björkö i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *