Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lär känna din bygd

Skrivet Inga etiketter 0

Hrm kanske är dags för det när vi nu bott här i snart två år och haft gården sedan 2004!?

Idag följde jag i alla fall med frun i huset ”far far away” på en närmare två timmars lång promenad. Den tog längre tid än vad den normalt skulle göra för det var glashalt på stora delar. Men det var mysigt att gå igenom skogarna och över vidderna och känna sig trygg, vilket jag inte hade gjort om gått själv. Dels hade jag ju varit rädd för vargarna (som jag är helt säker på kommer att äta upp mig om de ser mig) och sen hade jag väl inte hittat hem. Jag lånade Tilda, grannens labrador och L hade med sig två av sina vovsingar.

Hon har lovat att visa mig fler promenadstråk!

Däremot tänkte jag inte på att ta med kameran, vilket var en stor miss!

Gå in till Anderssons Farm och tävla! Hon visar en himla udda pryl som du kanske vet vad det är!

5 kommentarer
 • Maria
  7 februari, 2009

  låter mysigt med långpromenad

 • Frida
  7 februari, 2009

  Ja på landet är ju alla inom 2 mils radie grannar;)
  Ha en trevlig söndag du med.

 • Cornelias Cottage
  8 februari, 2009

  HÄrligt med långpromenader. Vargar kanske jag inte är så rädd för men vildsvinen…huua..Kan riktigt se framför mig när Noah retat upp dem och vänder för att söka skydd bakom matte..

  Hoppas du har en härlig söndag!

 • annette
  8 februari, 2009

  Ja, att känna igen sin hembygd är väldigt vikigt och dessutom väldigt trevligt, synd Du glömde kameran!!

  Ha en skön söndag!

  Kram //annette

 • Maria
  8 februari, 2009

  Jag har en utmaning till dig på min blogg om du har tid o lust