Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Just nu

Uppdaterad 17 juli 2018

 

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar. Jag har alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig som kanske inte orkar läsa alla inlägg. En sammanfattning för dig som så önskar.

Jobbar

Inspirerad och tacksam arbetar jag med min WordPress webbyrå VimleWebb sedan 2008 och har inga planer på att ändra på det trots många andra förändringar i mitt liv.

Digital nomad

Jag en digital nomad. Jag som inte gillar etiketter tycker ändå det är spännande att hitta en beskrivning på hur jag lever. För när man är familjär med begreppet blir det så mycket tydligare. Försörjer mig genom digital teknik (min webbyrå) och flyttar runt som nomad i vår husbil.

Permanent boende i husbil

Vi har permanent flyttat in i husbilen FrankieBoy i april. Bloggar om den nya livsstilen i egen blogg, så läs gärna där om du är intresserad av hur vi upplever det att bo i husbil permanent.

Boken

Jag skriver en roman. En relationsroman som har en annorlunda vinkel. Just nu ligger den och vilar och jag längtar till jag kan ta tag i skrivandet igen. När inspirationen får flöda och jag kan ryckas med i min egen berättelse. Snart så. Har ingen tidsplanering, utan låter det ta den tid det tar. Jag arbetar mer än heltid och väljer att inte fokusera på boken just nu.

Webbtanten

Den här bloggen vilar lite just nu. Det betyder inte att det inte kan komma nya inlägg rätt var det är, men det är boihusbil.se som jag lägger mest krut på i dagsläget.