Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Just nu

Uppdaterad 3 april 2018

 

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar. Jag har alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig som kanske inte orkar läsa alla inlägg. En sammanfattning för dig som så önskar.

Jobbar

Inspirerad och tacksam arbetar jag med min WordPress webbyrå VimleWebb sedan 2008 och har inga planer på att ändra på det trots många andra förändringar i mitt liv. 2017 var ett fantastiskt år och i år blir det 10-års jubileum minsann!

Digital nomad

Jag en digital nomad. För mig som inte gillar etiketter tycker ändå det är spännande att hitta en beskrivning på hur vi kommer leva från och med nu. För när man är familjär med begreppet så blir det så mycket tydligare. Försörja oss genom digital teknik (min webbyrå) och kunna flytta runt som nomader.

Permanent boende i husbil

Vi flyttar permanent in i husbilen FrankieBoy i april, vi hämtar bilen 4 april! Har startat en blogg om den nya livsstil, så läs gärna där om du är intresserad av hur vi upplever det att bo i husbil permanent.

Funderar på

Vyer. Älskar vyer och längtar efter att få uppleva och upptäcka så många nya vyer.

Boken

Jag skriver en roman. En relationsroman som har en annorlunda vinkel. Just nu ligger den och vilar och jag längtar till jag kan ta tag i skrivandet igen. När inspirationen får flöda och jag kan ryckas med i min egen berättelse. Snart så. Har ingen tidsplanering, utan låter det ta den tid det tar. Jag arbetar mer än heltid och väljer att inte fokusera på boken just nu.