Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Just nu

Uppdaterad 14 november 2017

 

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar och stänger därför aldrig några dörrar. Jag har istället alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig som kanske inte orkar läsa alla inlägg. En sammanfattning för dig som så önskar.

Jobbar

Inspirerad och tacksam arbetar jag med min WordPress webbyrå VimleWebb sedan 2008 och har inga planer på att ändra på det trots många andra förändringar i mitt liv.

Minimerar

Säljer i princip allt vi äger. En process som jag älskar. Som gör mig lättare, friare och rikare. Bostadsrättslägenheten i Alingsås är såld, vi flyttar till våren.

Digital nomad planering

Att bli digital nomad är det som hägrar. Det är mycket som ska planeras & fixas. Våren 2018 blir det verklighet. Sommarhalvåret spenderas i Sverige och vinterhalvåret i Europa. Jobbar med försörjning tack vare de digitala möjligheterna, alltså via mitt företag VimleWebb.

Permanent boende i husbil

Vi flyttar permanent in i husbilen FrankieBoy under våren 2018. Då ska lägenhet och alla prylar vara sålda och FrankieBoy tillverkad och levererad.

LunchIn

Nätverkar alltid och just nu är affärsnätverket LunchIn i Alingsås en oas.

Läser

Min lediga tid, mellan Traderahandel, packning av grejer, städning inför visning etc. så läser jag. Vill hinna läsa ut så många böcker som möjligt innan vi flyttar. Mindre att flytta – och jag kan med det löftet till mig själv oftare ta mig tid att förlora mig i härliga böcker.

Funderar på

Just nu upptar bilder & film en stor del av min tankeverksamhet. Hur ska jag bli bättre på att fota och filma? Hur ska jag arkivera? Vad och hur vill jag visuellt visa och beskriva vårt nomadliv?