Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Just nu

Uppdaterad 19 februari 2018

 

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar och stänger därför aldrig några dörrar. Jag har istället alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig som kanske inte orkar läsa alla inlägg. En sammanfattning för dig som så önskar.

Jobbar

Inspirerad och tacksam arbetar jag med min WordPress webbyrå VimleWebb sedan 2008 och har inga planer på att ändra på det trots många andra förändringar i mitt liv. 2017 var ett fantastiskt år och i år blir det 10-års jubileum minsann!

Minimerar

Säljer i princip allt vi äger. En process som jag älskar. Som gör mig lättare, friare och mentalt rikare. Lägenheten ser ut som en stor loppmarknad. Lägenheten är såld och nu ska resten bort. Varje helg tar vi tag i några nya saker som måste säljas och lägger ut på Tradera, Blocket eller Facebook-loppisar.

Digital nomad planering

Att bli digital nomad längtar jag så efter! 2 månader kvar bara. Det är mycket som ska planeras & fixas och vi betar av vår to-do lite grann varje vecka. Sommarhalvåret kommer spenderas i Sverige och vinterhalvåret i Europa. Arbetar med försörjning som vanligt via mitt företag VimleWebb.

Permanent boende i husbil

Vi flyttar permanent in i husbilen FrankieBoy i april, vi har fått veta att vi kan hämta den först halvan i april. Vi längtar otåligt!

LunchIn

Nätverkar alltid och just nu är affärsnätverket LunchIn i Alingsås en oas. Varje torsdag kl. 11.30 på restaurang Moment i Alingsås.

Funderar på

Husbilen. Nomadlivet. Boken.

Boken

Jag skriver en roman. En relationsroman som har en annorlunda vinkel. Just nu ligger den och vilar och jag längtar till jag kan ta tag i skrivandet igen. När inspirationen får flöda och jag kan ryckas med i min egen berättelse. Snart så. Har ingen tidsplanering, utan låter det ta den tid det tar. Jag arbetar mer än heltid och väljer att inte fokusera på boken just nu.

Bloggandet

Med allt som händer omkring mig just nu är bloggen det som står sist på priolistan och faktiskt känner jag inte att jag har så mycket att berätta då dagarna ser ganska lika ut just nu. Men rätt var det är så har jag skrivit något igen :)