Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Just nu

Uppdaterad 26 september 2019

 

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar. Jag har alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig undrar varför det är så få blogginlägg här numera eller för dig som bara undrar var jag befinner mig i livet. En sammanfattning för dig som så önskar.

Jobbar

Jag driver sedan 2008 en WordPress webbyrå VimleWebb. Inspirerad och tacksam arbetar jag numera tillsammans med min man i företaget. Har minskat min arbetsbelastning och har bättre balans i mitt liv än nånsin.

Digital nomad

Jag en digital nomad. Jag som inte gillar etiketter tycker ändå det är spännande att hitta en beskrivning på hur jag lever. För när en är familjär med begreppet blir det så mycket tydligare. Försörjer oss genom digital teknik (min webbyrå) och flyttar runt som nomader i vår husbil. Just nu befinner vi oss i Europa och tänker inte återvända till Sverige förrän i vår.

Boende på heltid i husbil

Vi bor på heltid i vår husbil. Bloggar om den nya livsstilen i egen blogg, så läs gärna där om du är intresserad av hur vi upplever det att bo i husbil. Det är där allt bloggkrut hamnar, inlägg nästan varje dag.

Boken

Inspirationen tryter och jag inser att livet vi lever nu ger så mycket nya intryck hela tiden att jag inte kan stänga in mig i min boks verklighet. Så den ligger på hyllan. Igen.

Webbtanten

Den här bloggen vilar lite just nu. Det betyder inte att det inte kan komma nya inlägg rätt var det är, men det är boihusbil.se som jag lägger mitt krut på i dagsläget.