Just nu

Uppdaterad 23 september 2020

Mitt liv är föränderligt. Hela tiden. Jag utvecklas och drivs av förändringar. Jag har alla dörrar på glänt, alla möjligheter landar i mitt knä och bearbetas. All inspiration samlas och fröer får växa.

Därför har jag skapat denna Just Nu sida, så du kan hänga med i svängarna och förstå var jag befinner mig i livet just nu. En summering för dig undrar varför det är så få blogginlägg här numera eller för dig som bara undrar var jag befinner mig i livet. En sammanfattning för dig som så önskar.

Webbtanten – > anna_on_wheels

Jag har hetat Webbtanten i många år på nätet. Men jag har istället döpt om mig till @anna_on_wheels – det är bara Instagram jag är aktiv på numera dessutom.

Jobbar

Jag driver sedan 2008 en WordPress webbyrå VimleWebb. Inspirerad och tacksam arbetar jag numera tillsammans med min man i företaget. Har minskat min arbetsbelastning och har bättre balans i mitt liv än nånsin.

Boende på heltid i husbil

Vi bor på heltid i vår husbil. Bloggar om den nya livsstilen i egen blogg, så läs gärna där om du är intresserad av hur vi upplever det att bo i husbil. Det är där allt bloggkrut hamnar, inlägg nästan varje dag.

Huset på hjul är utbytt till en mindre variant. Vanlife i vår plåtis Vega är det som gäller nu. Allt om det kan du läsa i bloggen boihusbil.se

Tinyhouse Portugal

Ytterligare en blogg startades sommaren 2020, för planeringen och processen med att köpa mark eller fastighet i Portugal för att bygga oss ett tinyhouse. tinyhouseportugal.se – där kan du hänga med om du vill!

webbtanten.se

Bytt tema för att minimera underhållet. Nu är det ett defaulttema från WordPress som heter TwentyFiftheen. Den här bloggen vilar lite just nu. Det betyder inte att det inte kan komma nya inlägg rätt var det är, men det är boihusbil.se och tinyhouseportugal.se som jag lägger mitt krut på i dagsläget.