Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bananpannkaka

Jag är inne i ett pannkaksflyt nu och detta receptet är mycket godare än pannkaksreceptet jag la ut i förra veckan, därför får ni ett till. Nackdelen med dessa pannkakorna är att de är svåra att vända utan att de går sönder. Kanske svalare stekpanna funkar bättre, får prova det nästa gång. Även om pannkakorna går sönder så är de väldigt goda!

Blir 4-5 pannkakor, lagom för en person till middag

Ingredienser

  • 2 ekologiska ägg
  • 1 mogen banan
  • 1½ dl mandelmjölk
  • 1 msk krossade psysiliumfrön
  • ½ dl mandelmjöl
  • ett par nypor salt
  • smör att steka i

Gör så här

Mixa ihop allt till en slät smet. Låt svälla några min.

Stek i pannkaksjärn/stekpanna i smör.

Servering

Gör egen sylt med bär och chiafrön eller servera med färska bär, skivad banan och lite chokladnibs.