Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Årets första fröodling

Skrivet Inga etiketter 0

Klicka på bilderna för att se dem i större format!

Jag satte tomatfrön för några veckor sedan, förmodligen för tidigt, men som många andra kunde jag ju inte hålla mig längre. Jag insåg snabbt att de stod för varmt och för mörkt, så jag stängde av elementet i tvättstugan och satte dit alla lysrörsarmaturer jag kunde hitta. Det är inte rätt ljus, men detta får duga i år, får se vad det blir av det, innan jag investerar i en massa specialarmaturer.

Bild 1; lite smårangliga tomatplantor ca. 4-5cm höga
Bild 2: basilika som precis har visat ett par nya blad
Bild 3: närbild av en tomatplanta som har fått ett par riktigt fina blad, de första börjar gulna lite.. är det normalt?
Bild 4: hela arrangemanget på frysboxen

Heja Tina – nu ska jag snart se dig ta hem storslam (hoppas jag).

Alla – Ha en trevlig fredagskväll!

5 kommentarer
 • Styggalillaloppan
  28 mars, 2008

  åh spännande visst? jag satte bekselleri och kronärtskocka igår !!! ska köpa såjord imorgon och då åker rotselleri och brysselkål i jorden… jag tycker det är härligt primitivt på nåt sett…. kramar och vilken tid på söndag?

 • Teresia
  28 mars, 2008

  Just det! När ska jag komma på söndag?

 • Desirée
  29 mars, 2008

  Åhh, jag fösöker bli lite intressera av växter. Jag har övervintrat mitt livs första pellisar och är överlycklig för att två klarade vintern i foderrummet i alla fall!

 • Desirée
  29 mars, 2008

  Ska alla till dig på söndag??! Jag då….=)

 • Hanneles paradis
  30 mars, 2008

  Kul.