Antagen!

Idag fick jag beskedet att jag blivit antagen till den kursen jag sökt på Borås Högskola, som första alternativ!

Elektronisk publicering – Interaktiva webbsidor, 15 hp.
Publicering på Webben är idag mer än bara HTML. På den här kursen lär du dig skapa databasdrivna, dynamiska webbapplikationer såsom trådforum, enklare söktjänster och administrationssystem för webbplatser.

Kursen innehåller följande delar:

 • Grundläggande databaskonstruktion, databasåtkomst och datamanipulation
 • Grundläggande programmering
 • Konstruktion av formulär och hantering av formulärdata
 • Uppmärkning och presentation med XHTML, XML och CSS
 • Metadata
Jag hoppas självklart att det inte blir för mkt fokus på xhtml och css eftersom jag tycker jag kan det redan. Men lite tips och tricks får det gärna vara!
19 januari börjar ovan distansutbildning! Men det är även 3-4 träffar i Borås, så det känns rätt roligt, för den sociala biten har jag saknat på den digitala bildbehandlingskursen.
Kanske ska passa på att uppdatera er på hur det går i den nu pågående kursen med. Jag har lämnat in alla uppgifter och blivit godkänd på dem, det är bara slutexaminationsuppgiften kvar. Vilken nu på remiss hos mina kurskompisar innan jag lämnar in den till lärarna. Vill gärna ha det klart före jul, så jag hoppas jag får snabba och bra svar!
Det var en väldigt fin namnsdagspresent till lilla mig!

15 reaktioner till “Antagen!”

 1. Grattis på namnsdagen o grattis till kursen!
  Jag ble antagen till bildbehandlingskursen o en fortbildningskurs i Borås… måste bara ha OK från A-kassan om att jag får gå dem fast jag är deltidsarbetslös

 2. Grattis till både antagning och namnsdag!

  Jäklar vad du gick flitigt igår, du blir verkligen en svår motståndare i stegräkneriet! =)

 3. Stort grattis! Du kanske kan ta över rollen som webbredaktör på mitt jobb – en tjänst som jag ansvarar för nu. Vilket egentligen är ett skämt eftersom jag är en papper- och pennatjej! Kör så det ryker! kram Erica

 4. CC – tack!
  Maria – tack och grattis till dig oxå!
  Isabelle – tack!
  Lotta – tack!
  Linda – tack, det var en gångsföreteelse tror jag, idag blir det inte så många trots att jag varit på gymmet!
  Erica – hihi, det hade säkert varit kul!

 5. Hej och stort grattis till både namnsdag och kursantagning!!! Vad flitig du är både med kurser och steg, skall se om jag kan sparka igång min stegräknare men kanske framförallt mig själv och hänga på din utmaning. Det blir nog en tur till Storegården på lördag eller söndag denna veckan, vad tror du om det och var hittar jag dig? Jag tar gärna och kikar in hos dig om du har tid och lust att ses en kort sväng!
  Ha en bra Nobeldag!
  Lotta

 6. Nu har även jag letat upp en stegräknare!! Fast jag undrar hur det kommer funka i stallet och så skramlar den så mycket!?

 7. Åh vad roligt! Du kommer säkert få hur kul som helst. Och Högskolan i Borås är ju trevlig :-) Ha, till och med jag som sa att jag aldrig mer ska plugga i hela mitt liv blev lite sugen nu!
  Kramis på dej, och grattis på namnsdagen i efterskott! ~Josefine

Kommentarer inaktiverade.