Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aj, aj, det gör ont i halsen!

Skrivet Inga etiketter 0

Nu har Roger hämtat sig och blivit bättre, men han hostar fortfarande illa. Dottern ligger och har ont i huvudet och halsen, var i skolan igår, men blev sämre igen, så nu sover hon. Själv hade jag så ont i halsen i går em, att jag nästan grät. Men efter ett stort lass med glass (Sia´s gräddkola) så kändes det bättre.

Energin återkom och jag fick fart, så igår eftermiddag;
– planerade jag om mina basilikaplantor
– sådde jag vitkål
– dammsugade jag undervåningen
– städade jag ur microugnen
– diskade jag, efter middagen som T & R gjort

Idag känner jag mig bättre igen, så jag hoppas det bara var en släng.. som vanligt.. av det som däckar resten av familjen. Så idag så kanske energin tryter igen ;-).

Motionsrapport: 4 av 5 dgr
Allergisituation: inga känningar

Ha en go fredag!

1 kommentar
  • CCC
    25 april, 2008

    Ha en härlig fredag du också! Kram